frankpetralottesven in Thailand

Koh Samui

Gister zijn we vertrokken van de eilanden Phi Phi, het waren prachtige eilanden heerlijk zo rustig en het water en vissen helemaal top. Maar we willen nog meer van Thailand zien. Met de ferry van Phi Phi naar Krabi terug gegaan en daarna met een minivan busje door gereist naar de Pier van Raga richting Koh Samui. Deze ferry boot was erg groot je zag het eiland al liggen maar het duurde nog anderhalf uur voordat we er waren. Daar een taxi gepakt en richting Bo Phut gegaan ook nog een uur rijden. We haden via Agoda een hotel geboekt een dag van te voren dat is prima te doen en je krijg super mooie prijzen voor een mooi hotel. Daar gisteravond aangekomen en in de avond richting Fischermansvillage gegaan. Veel restaurants en winkels en heerlijk gegeten er was ook een lokale markt erg leuk. Aan deze kan van Thailand is het hoogseizoen en erg mooi weer en gezellig druk. Vandaag weer eens lekker relaxt gedaan maar we zitten vlak bij een mooie Boedha, dus toch maar via het strand er heen gelopen. We hebben de lokale bevolking gezien die toch wel primitief leven hierzo maar ik denk dat ze wel happy zijn. De mensen zijn hier ontzettend aardig en doen alles voor je om het je naar je zin te maken. Misschien gaan we vanavond even een Spa doen dat is ook helemaal top. Al paar keer voetmassage gehad dat is geweldig.